Miristil laurat nedir?
Miristil laurat (CAS 22412-97-1), tetradekil laurat olarak da bilinen yağlı asit esteri.
Miristil laurat nerede kullanılır?
- Kişisel bakım: emollient ve taşıyıcı ajan; krem, losyon ve renkli kozmetikte aktif madde çözünürlüğünü artırır, kuru ve yağsız his verir
- Dudak balsamı ve katı stick: vaks ve yağ fazı yapısını düzenleyici
- Endüstriyel: yağlayıcı bileşen; metal işleme sıvılarında sürtünme azaltıcı
- Gıda: plastikleştirici ve taşıyıcı ajan
- Dispersiyon sistemleri: emülsifikasyon yardımcısı
Fiziksel Özellikler
| Kaynama Noktası | 407°C[at 101 325 Pa] |
| Yoğunluk | 0.85[at 20℃] |
| Suda Çözünürlük | 25℃'de 0.35 ng/L |
| Buhar Basıncı | 0Pa at 25℃ |
| Log P | 11.7 at 25℃ |
Diğer İsimler
▸ Tüm eş anlamlılar ve diğer adlar (1)
Myristyl Laurate
İlgili Ürünler
Kimyasal Özellikler
- CAS Numarası
- 22412-97-1
- EC Numarası
- 244-966-3
- Mol. Ağırlık
- 396.7
- Kalite
- teknik, FCC, kozmetik
- Kategori
- Yağlar, Katı Yağlar ve Mumlar
Sektörler
Molekül Yapısı