Vitamin E Sodyum Tokoferil Fosfat nedir?
Sodyum tokoferil fosfat (CAS 60934-46-5), E vitamininin suda çözünür fosfat ester formu; disodyum alfa-tokoferil fosfat adıyla da bilinir.
Vitamin E Sodyum Tokoferil Fosfat nerede kullanılır?
- Kozmetik: serum, losyon ve emülsiyonda su bazlı E vitamini aktivitesi ve antioksidan koruma
- Güneş sonrası ve yaşlanma karşıtı kremler: oksidatif strese karşı deri bariyeri desteği
- Farmasötik topikal preparatlar: hassas veya tahriş olmuş cilt için nemlendirici ve koruyucu
- Nutrasötik ve takviye edici gıda: suda dağılabilir E vitamini kaynağı
- Saç bakımı: şampuan ve saç serumunda skalp ve saç telinde antioksidan etki
Fiziksel Özellikler
| Renk | Beyazdan kirli beyaza |
Diğer İsimler
▸ Tüm eş anlamlılar ve diğer adlar (1)
Sodium Tocopheryl Phosphate
İlgili Ürünler
Kimyasal Özellikler
- CAS Numarası
- 60934-46-5
- Mol. Ağırlık
- 554.6
- Form
- toz, sıvı
- Kalite
- teknik
- Kategori
- Vitaminler
Sektörler
Molekül Yapısı