İçeriğe geç
SoleChem
Kataloga Dön
Yağlar, Katı Yağlar ve Mumlar

Papaya çekirdeği yağı

CAS: 84012-30-6

Papaya çekirdeği yağı nedir?

Papaya çekirdeği yağı (CAS 84012-30-6), Carica papaya bitkisinin tohumlarından soğuk sıkım yöntemiyle elde edilen bitkisel sabit bir yağdır.

Papaya çekirdeği yağı nerede kullanılır?

  • Kişisel bakım: emollient ve nemlendirici ajan
  • Cilt bakım kremi, losyon ve serum: emollient bileşen; cildin nem dengesini destekler ve ürünün yayılma özelliğini iyileştirir
  • Saç bakım yağı ve saç maskesi: taşıyıcı yağ; aktif bileşenlerin saç teline nüfuzunu kolaylaştırır
  • Dudak bakım ürünleri ve vücut yağları: hafif kıvamı sayesinde yüksek konsantrasyonlarda
  • Gıda: soğuk sıkım bitkisel yağ olarak özel beslenme ürünleri ve fonksiyonel gıda formülasyonlarında
  • Emülsiyon stabilitesine katkısı nedeniyle hem O/W hem W/O sistem tasarımlarında yağ fazı bileşeni

Diğer İsimler

Carica papaya tohum yağı
▸ Tüm eş anlamlılar ve diğer adlar (1)

Papaya Yağı

İlgili Ürünler

Kimyasal Özellikler

CAS Numarası
84012-30-6
EC Numarası
281-675-0
Form
sıvı
Kalite
gıda, kozmetik

Sektörler

Ara WhatsApp Teklif Al