İçeriğe geç
SoleChem
Kataloga Dön
Antioksidanlar

Triticum aestivum (Buğday) Tohumu Özü

CAS: 84012-44-2

Triticum aestivum (Buğday) Tohumu Özü nedir?

Triticum aestivum (Buğday) Tohumu Özü, CAS 84012-44-2, buğday tanesinin tohum fraksiyonundan elde edilen aktif bir bileşen; formülasyon stabilitesini destekler.

Triticum aestivum (Buğday) Tohumu Özü nerede kullanılır?

  • Kişisel bakım ve gıda: antioksidan koruma ve nem tutma
  • Cilt bakımı: krem, serum ve losyonlarda nem dengesini destekleyen kondisyoner
  • Saç bakımı: durulama gerektirmeyen ürünler ve maskelerde uzun süreli nem tutma
  • Emülsiyon bazlı formülasyonlarda oksidatif bozunmayı yavaşlatarak raf ömrünü uzatır.
  • Gıda: yağ içeren ürünlerde antioksidan stabilizatör

Diğer İsimler

Triticum aestivum (buğday) ekstresi
▸ Tüm eş anlamlılar ve diğer adlar (1)

Buğday Ekstraktı

İlgili Ürünler

Kimyasal Özellikler

CAS Numarası
84012-44-2
EC Numarası
281-689-7
Form
sıvı
Kalite
teknik, gıda, kozmetik

Sektörler

Ara WhatsApp Teklif Al