İçeriğe geç
SoleChem
Kataloga Dön
Aromalar ve Esanslar

Tatlı portakal ekstrakt

CAS: 97766-30-8

Tatlı portakal ekstrakt nedir?

Tatlı portakal ekstrakt (CAS 97766-30-8), Citrus sinensis meyvesinden elde edilen standartlaştırılmış bir botanik ekstrakt; gıda, kozmetik ve ilaçta doğal portakal aroması ve kokusu sağlar. Portakal ekstrakt adıyla da bilinir.

Tatlı portakal ekstrakt nerede kullanılır?

  • Meşrubat, şekerleme ve fırın ürünleri: doğal tatlandırıcı
  • Süt bazlı ürünler ve yumuşak şekerlemeler: karakteristik narenciye notası
  • Kişisel bakım: losyon, duş jeli ve saç bakımında koku verici ve antioksidan destek
  • İlaç: şurup ve çiğnenebilir tablette tat maskeleme ve aroma standardizasyonu
  • Fonksiyonel gıda ve takviye: doğal içerik profilini güçlendirme
  • Sıvı ve toz formda; toz formlar maltodekstrin veya nişasta taşıyıcı üzerine enkapsüle

Dikkat: Gıda kalitesi ve kozmetik kalitesi olmak üzere iki ana spesifikasyon grubunda bulunur; gıda uygulamaları için FCC uyumlu partiler standart seçenektir.

Diğer İsimler

Portakal ekstrakt
▸ Tüm eş anlamlılar ve diğer adlar (1)

Portakal Ekstraktı

İlgili Ürünler

Ara WhatsApp Teklif Al