İzoamil alilglikolat nedir?
İzoamil alilglikolat (CAS 67634-00-8), gıda ve kozmetik endüstrisinde aroma ve koku bileşeni olan bir spesiyalite esterdir.
İzoamil alilglikolat nerede kullanılır?
- Meyvemsi, yeşil ve hafif tropikal profil sunar; tatlandırıcı ve koku kompozisyonlarında yapı taşı
- Gıda: şekerleme, içecek ve sakızda taze meyvemsi üst notalar
- Tropikal veya yeşil meyve profilli aromalarda diğer ester ve aldehitlerle denge
- Kozmetik: losyon, saç bakımı ve kişisel bakımda koku bileşeni
- Fine fragrance: yeşil ve meyvemsi akkordları desteklemek için düşük konsantrasyonlar
Fiziksel Özellikler
| Kaynama Noktası | 206-226 °C(lit.) |
| Yoğunluk | 0.937 g/mL at 25 °C(lit.) |
| Parlama Noktası | 205 °F |
| Renk | Renksiz ila çok soluk sarı |
| Koku | Dipropilen glikol içinde %10 konsantrasyonda meyvemsi yeşil galbanum ananas fusel kokusu |
| Suda Çözünürlük | 20℃'de 1μg/L |
| Buhar Basıncı | 19.7Pa at 25℃ |
| Kırılma İndisi | n 20/D 1.4317(lit.) |
| Log P | 1.96 at 25℃ |
Güvenlik ve Kullanım (Rehber)
Diğer İsimler
▸ Tüm eş anlamlılar ve diğer adlar (1)
Isoamyl Allylglycolate
İlgili Ürünler
Kimyasal Özellikler
- CAS Numarası
- 67634-00-8
- EC Numarası
- 266-803-5
- Mol. Ağırlık
- 186.25
- Form
- sıvı
- Kalite
- teknik, gıda
- Kategori
- Aromalar ve Esanslar
Sektörler
Molekül Yapısı